Rimpelbehandeling tegen veroudering.

VerouderingBotox en fillers worden bij rimpelbehandeling gebruikt. Naarmate we ouder worden ontstaan er rimpels en plooien in het gezicht. Dit komt met name door de verandering van de huid; de elasticiteit wordt naar mate je ouder wordt minder. Een gezicht met veel rimpels wordt vaak bewonderd om zijn karakteristieke uitstraling, dit mag nimmer verloren gaan. Wij streven dan ook naar een vermindering van rimpels met behoud van een natuurlijke uitstraling.

Twee manieren van behandelen

Botuline toxine

Wanneer rimpels ontstaan door het gebruik van spieren in het gezicht zoals bij kraaienpootjes en fronsrimpels kan BOTuline TOXine een betere behandeling bieden dan injectables. Meer informatie over botuline toxine.

Injectables/fillers

Rimpelbehandeling kan gedaan worden door het inspuiten van injectables om groeven, plooien en lijnen te verminderen. Met name fronsrimpels, voorhoofdsrimpels, marionetlijnen, rimpels in de boven- en onderlip en de neus-lippenplooi zijn goed te behandelen. Meer informatie over fillers.

Persoonlijk advies voor rimpelbehandeling

Medi-Mooi geeft een uitgebreid advies over de rimpelbehandeling tijdens het eerste kennismakings consult. Elke vraag, elk consult kent verschillende behandelings mogelijkheden. De te gebruiken technieken en materialen worden in dit consult uitvoerig besproken. Alle injectables worden uitgevoerd door onze  esthetisch arts en huisarts Sharda Das

De behandelend arts

De behandelend  arts van Medi-Mooi is tevens huisarts van Medi-Mere in de Poort Kliniek.

Informatie

Voor meer informatie bel: 036 3100 700 of mail ons

Waar kan worden geprikt?

Rimpelbehandeling met botox of fillers door huisarts Sharda Das in Almere