Sharda Das, huisarts en esthetisch arts

Sharda Das, cosmetisch arts en huisarts in AlmereMijn naam is Sharda Das en ik ben van huis uit huisarts. Nu na jaren, met veel plezier werken bij huisartsenpraktijk Medi-Mere in de Poortkliniek, is een lang gekoesterde droom in vervulling gegaan: esthetisch arts. Mijn patiënten weten al lang dat ik een voorliefde heb voor kleine chirurgie. Deze stap past dan ook prima bij mij. Natuurlijk blijf ik nog wel als huisarts werken bij Medi-Mere want afscheid nemen van mijn patiënten wil ik nog lang niet. Maar de kans om zoiets moois neer te zetten, om mensen nog mooier te kunnen maken, om mensen te helpen op een heel ander vlak, dit is iets wat ik al heel lang ambieer, naast het huisarts zijn.

Geboren ben ik in (Brits) Guyana, maar getogen in Amsterdam, een prachtige stad aan welk ik mijn hart heb verpand. Echter Almere is mijn thuishaven geworden en ik woon er met veel plezier. Ik ben dan ook heel trots dat onze kliniek Medi-Mooi de eerste zal zijn in Almere, speciaal op het gebied van esthetische geneeskunde. Van huisarts naar esthetisch arts, de overstap is natuurlijk niet groot. Al is het in de praktijk een heel ander tak van sport. Het was dan ook een hele eer om opgeleid te mogen worden door dr. Arthur Ludlage van MediConsult te Haarlem. Ik heb van hem de kneepjes van het vak geleerd. Maar ik leer nog elke dag, want elke patiënt die ik behandel is op zijn of haar manier uniek. Dat maakt mijn vak zo ontzettend leuk en uitdagend.

“Luisteren en heel dicht bij de mensen blijven” is denk ik de kunst. Vaak zie je als arts van alles aan een gezicht waar je eventueel iets aan zou kunnen doen. Het is belangrijker om het verhaal te horen, erachter te komen waar iemand zich het meest aan stoort, maar de karakteristieke eigenschappen, die iemand uniek maken, te behouden. Eerlijk advies en uitleg geven staan bij mij hoog in het vaandel, maar dat is denk ik een erfenis uit het huisartsen vak. Mijn streven is dan ook dat iedereen tevreden is over de behandeling bij Medi-Mooi.

Mensen nog mooier maken is een passie geworden! 

Sharda Das, esthetisch arts

Voor meer informatie bel: 036 3100 700 of mail ons